Wie zijn wij

Graag hadden wij ons even voorgesteld

Ik ben Huguette Crets geboren en getogen in Kaggevinne – Diest.

Als mama van twee dochters had ik toch de ambitie om een eigen zaak op te bouwen en dit liefst in een branche waar ik mijn handen uit de mouwen kon steken.

Met de mentale ondersteuning van mijn echtgenoot, die in een heel andere branche actief geweest is, heb ik 30 jaar geleden mijn schilder- en behangbedrijf opgericht en dit na de nodige opleidingen.

Door de jaren heen heb ik door tal van bijscholingen nog enkele activiteiten aan mijn bedrijf kunnen koppelen die allemaal iets met de bouw te maken hebben.

Sinds een kleine twintig jaar is mijn dochter Julie mee actief in het bedrijf en is de opvolging een feit.

Wij staan alle dagen zelf op de werkvloer en dit met een team waar de ervaring gekoppeld word aan de jeugdige kracht.  Deze combinatie geeft schitterende resultaten waaruit ik super veel voldoening voor mijn vak kan halen.

Ik ben Julie Thielens opgegroeid te Kaggevinne – Diest maar sinds mijn huwelijk woonachtig te Deurne – Diest.

Bij mijn ouders kreeg ik de smaak te pakken om mij in de wereld van schilder en behanger te verdiepen, hiervoor had ik uitgebreid de mogelijkheid binnen het bedrijf van mijn moeder.

Aangezien ik afgestudeerd ben in de reclamesector hebben  wij ons binnen het bestaande bedrijf van mijn moeder, waar ik na mijn studies ben ingestapt, ook toegelegd op het maken van alles wat met reclame te maken heeft.

Als trotse mama van een zoon en een dochter heb ik door de toewijding van mijn echtgenoot nog de gewenste bijscholingen kunnen volgen waardoor wij met onze zaak een groter aanbod kunnen aanbieden.

Als medezaakvoerder met mijn moeder sta ik dagelijks met een jong team op de werkvloer, dit resulteert in een aangename en vlotte werksfeer waar wij super trots op zijn.