Vastgoedcoach

Als vastgoedcoach geven wij advies en begeleiding aan particulieren die zelf de aan- of verkoop van een pand willen realiseren of die een woning wensen te verbouwen of renoveren.

Er kan een planning opgemaakt worden wat betreft de nodige attesten die nodig zijn voor de aan- of verkoop van het pand.  Wij brengen u in contact met de bevoegde personen voor de nodige keuringen.

Als binnenhuisarchitect en geregistreerd aannemer met 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in eindafwerking, kunnen wij u adviseren voor aanpassingen of renovatie van een bestaand pand.  Dit kan door ons geco√∂rdineerd worden met de nodige ondersteuning van bevoegde personen.

Wij geven een objectieve visie met kennis van zaken. Onze ervaring als expert in de bouwsector draagt zeker bij tot onze kennis wat een meerwaarde is voor ons aanbod.

Door nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde aannemers in de buurt kunnen wij u voor eventuele aanpassingen aan een pand realistische oplossingen aanbieden waarbij een strak schema voor de vordering van de werken kan plaats vinden.

Mogelijke pakketten :

Eenvoudige begeleiding met wat nodig is voor de aan- of verkoop :  vaste kostprijs

Uitgebreid pakket met begeleiding naar aan- of verkoop met al dan niet coördinatie van de nodige aanpassingen of renovaties : vaste kostprijs + vergoeding per bewezen dienst.